Güzellik Sırları

2021 İlkbahar – Yaz Saç Modelleri Trendleri

2021 İlkbahar – Yaz Saç Modelleri Trendleri

Ortadan ayrılmış düz sarı saçlar, kısa küt kesimler ya da zengin bakır tonlarının öne çıktığı uzun saçlar. 2021 İlkbahar – Yaz saç modelleri trendleri içerisinde logolu ve gösterişli saç aksesuarlarının yanı sıra doğal saç stilleri de göze çarpıyor. Şimdi hep birlikte bu sene bizi neler bekliyor bir göz atalım.

2021 İlkbahar – Yaz Saç Trendleri

Kaküllü Saçlar;

Genel olarak çoğunluk kakülleri çok beğenmese de son dönemlerde değişik kakül kesimleri trend olmaya devam ediyor. Pandemi sürecinin en önemli getirilerinden biri olan doğallık en çok saçlarda kakül kesim olarak karşımıza çıkıyor.

Yüz tipinize uyacak kakül kesimini belirledikten sonra sizlerde herhangi bir şekillendirme işlemi yapmadan, tamamen saçınızın doğal yapısının size getirdiklerini kabul ederek ilerleyebilirsiniz. Bu sayede hem oldukça hoş görünebilir hem de saçlarınız için fazladan mesai harcamamanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kâkül kesimlerinde öne çıkan stillerden biri özelikle 90’lı yıllarda küt kesim kısa saçlara eşlik eden modellerdir. Ancak uzun ya da kısa fark etmeksizin, uygulanacak hemen her kâkül modeli 2021 İlkbahar – yaz saç trendleri arasında oldukça revaçtadır.

90’lar Rüzgârı Bob Kesim Saçlar;

90’lı yıllardaki trendi günümüze taşıyan saç kesim stillerinden biri de düz küt kesim kısa saçlardır. Düz saç tipleri için oldukça uygun olan çene hizasında bırakılmış kesimleri, dilerseniz kulak arkanıza alarak kullanabilir ya da 90’lı yıllara gönderme yaparcasına farklı saç tokaları ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2021 İlkbahar – Yaz Trend Saç Renkleri

Bu bahar sezonunda saç renklerinde öne çıkan detaylar tek boyutlu ve daha net renklerin kullanılmasıdır. Açık renklerde genel olarak buz sarı karşımıza çıksa da koyu renklerde kestane ve siyah oldukça trend. Ayrıca şeker pembesi, altın sarı ve zengin bakır tonları da sıklıkla karşılaşacağımız renklerden.

Peki, saçların arasına ışıltıların atıldığı renkler 2021 ilkbahar – yaz saç trendleri arasında boy göstermeyecek mi diye merak ediyorsanız tabi ki yine ön sıralarda olacaklar. Ancak genel itibari ile doğal görünümü çok bozmayan ışıltı uygulamalar göze çarpacak.

Çarpıcı ve Büyük Aksesuarlar

2021 yılı kıyafet trendlerinde de aksesuarlar yer almaktadır. Yani birçok markanın logosu ve isimleri kıyafetlerin üzerinde kocaman kocaman arzı ednam ediyor. Yalnızca saç aksesuarlarında değil küpe, kolye ve hatta broşlarda bile bu trend hız kesmeden devam ediyor.

Parlak Saçlar

Son dönemlerde revaçta olan bir diğer uygulama keratin bakımları. Bu bakımların getirdiği sağlıklı ve parlak görünümler oldukça sevilmiş durumda. Doğru saç bakım uygulamaları ile herhangi bir kimyasal işleme gerek kalmadan sağlıkla parıldayan saçlar elde etmek mümkün.

Doğal Saçlar

Aslında hemen her alanda çok uzun zamandır doğallık ön planda. Özellikle de pandemi nedeniyle hemen hepimiz doğallığa sürüklendik. Düz, dalgalı ya da kıvırcık… Saç tipinize uygun olan ürünleri kullanarak saçınızın doğal görünümünü ortaya çıkarmanız 2021 saç trendlerinin en popülerlerinden biri.

Kısaca özetlemek gerekirse 2021 ilkbahar- yaz saç trendleri arasında doğal renkler ve kısa kesimlerin öne çıkacağı şekilde az bakım gerektiren saç modellerine doğru süren akımlar hakim olacak gibi görünüyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu